Tinkerbell, tocmai ti-am sters mesaju. Taci. Also, Nightwane and the other fellas, take it somewhere else. Gen la Horror.
Am fost o zi la festivalu filmului femeii. Trebuie sa zic ca ce-am vazut eu nu ajuta imaginea femeilor ca regizoare or something, daca asta-si propunea festivalul, dar probabil ca nu. Asa deci:
Mother, Sister, Daughter - 7/10 - Poate ca asta e titlul, poate ca nu, nu mai stiu. Un documentar nepalez (poate, nu mai stiu) despre Nepal si oamenii primitivi si neanderthalieni de acolo care se aduna-n triburi aka comunitati. Cum barbatii de acolo obisnuiesc sa dea foc femeilor pt un mic foc de tabara daca ii enerveaza catusi de putin. De obicei prezent e si socrul. Si alte drame si traditii cat se poate de cretine, ceea ce ma face sa ma intreb cine dracu scoate de unde traditiile astea? Poate daca astia n-ar fi atat de tampiti s-ar opri un pic si s-ar intreba "ok, deci, sa ne gandim, daca ardem genunchii sotiilor cat de siguri suntem ca asta o sa ne asigure noua, barbatilor, o viata mai lunga? are we really sure about this?". Dar documentarul m-a enervat foarte tare din cauza vocei absolut condescendente cu care e prezentat totul. So, no.
Indian Queen - Despre o tipa indianca care vrea sa fie tratata ca o fiinta umana. Myeah, nu stiu, am cam adormit la asta.
si Kroko... oho, kroko... dar asta alta data.