View Single Post
Old 10 Mar 2006, 00:46   #1
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dumnezeu s-o odihneascä pe LAURA STOICA

Vineri, 10 Martie 2006, 01:41

A murit cantareata Laura Stoica

Cantareata Laura Stoica si logodnicul ei si-au pierdut viata aseara, in jurul orei 21.00, intr-un accident de circulatie produs intre Sinesti si Movilita, la 40 de kilometri de Bucuresti.

Cei doi veneau spre capitala de la Urziceni, unde Laura avusese un concert, la bordul unui autoturism Renault Clio.

Soferul unei Dacii papuc a intrat cu viteza pe contrasens si a izbit violent autoturismul in care se aflau cantareata si logodnicul ei.

Potrivit postului Antena 1, Laura si Cristian au murit pe loc, la fel ca si soferul vinovat. O alta persoana aflata in Dacie, tatal celui aflat la volan, a scapat cu viata, insa, avand mai multe fracturi, el a fost internat la Spitalul de urgenta din Bucuresti.

Fericire sfaramata

Laura Stoica avea 38 de ani si era insarcinata in luna a treia, dupa ce ani la rand a crezut ca nu poate avea copii.

Logodnicul ei, Cristian Margescu, era, de multa vreme, baterist in trupa Laurei. S-au logodit de Dragobete si toata lumea astepta nunta.

Cantareata si logodnicul ei au facut public faptul ca asteapta un copil abia pe 1 martie, cand au avut certitudinea ca totul decurge normal.

"Sunt hotarata sa-mi respect toate angajamentele privind concertele si sa pregatesc un nou album. Voi urca pe scena pana in ultima luna de sarcina", declara cantareata, acum o saptamana.

"E cumplit ce s-a intamplat"

Contactata de EVZ, Narcisa Suciu, una dintre vedetele care i-au apropiate Laurei, a spus : "E cumplit, speram sa nu fie ea, sa fie o greseala de nume... Acum o luna, a fost la ziua mea si mi-a dat ultimul ei album, pe care mi-a scris o dedicatie. Chiar ma gandeam, zilele astea, ce frumos i s-a aranjat viata. Revenise in muzica dupa o pauza destul de mare, a luat un premiu la Mamaia, anul trecut, scosese un nou album, era insarcinata, iar relatia cu Cristi mergea foarte bine... Nu pot sa cred ca s-a intimplat asa... E cumplit, e cumplit..."

Si Silvia Dumitrescu, o alta prietena a Laurei, a refuzat, la inceput, sa creada ca s-a produs o asemenea tragedie si ca nu e doar o confuzie de nume: "Mi se face rau cand ma gandesc la ce e in sufletul mamei ei", spune artista.

"De fapt, au murit trei oameni, nu doi", spune Silvia, vorbind despre Laura, Cristi si copilul inca nenascut.

"Era disperata sa aiba o familie, era lucrul pe care si-l dorea cel mai mult", povesteste ea despre Laura si adauga : "Mi-amintesc ca susoteam amandoua la inmormantarea lui Teo Peter, cand am vazut cata lume a venit si Laura se intreba daca la noi vor fi tot atat de multi oameni sau daca publicul ne va uita..."

(Evenimentul Zilei online)

http://www.expres.ro/article.php?artid=252709
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif