View Single Post
Old 06 Mar 2006, 18:25   #26
Leonard
alter-ego
 
Leonard
 
Join Date: Feb 2003
Location: Paper St. Soap Company
Posts: 1,967
Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by notorious:
eu mor de curiozitate sa aflu parerea ta despre 'crash' (mie nu mi s-a parut extraordinar, repet). sunt curios care distribuitor il insfaca primul ca sa-l aduca pe ecranele noastre.
eu nu mor de curiozitate. dar totuºi, dacã lui ALS i-a plãcut Magnolia ºi Pulp Fiction ºi nu va aprecia Crash (chiar dacã acesta e sub primele douã, dar tot e un film mare) înseamnã cã s-a dereglat iremediabil.

p.s. mã uit pe http://imdb.com/Sections/Awards/Academy_Awards_USA/ ºi-mi dau seama cã de la Annie Hall (1977) pînã în prezent, nu e alt film care sã-mi placã mai mult ca Crash dintre cîºtigãtorii la Best Picture (poate Forrest Gump, Schindler's List ºi American Beauty aproape la fel. dar totuºi sunt niºte high-budget, nici unul nu e film independent). Deci e o excepþie binevenitã cã în anul acesta s-a fãcut dreptate.


Originally Posted by Alex Leo Serban:
sincer, nu vad 'marea victorie' a lui 'crash' pe care o vad altii (in general, din cei care just hated 'b.m' si s-ar fi bucurat sa piarda indiferent ce film ar fi cistigat in locu lui ;)
no way. mi-au plãcut ambele. decît sã cîºtige Good Night sau Capote (dacã nu lua Crash), m-aº fi bucurat pentru BM. Crash a luat pentru cã e al naibii de bun.
totuºi, doar la scenariu consider cã n-a meritat sã cîºtige în faþa lui Match Point
__________________
Prepare to evacuate soul
Leonard is offline   Reply With Quote sendpm.gif