De ce? De ce televiziunea romana trebuia neaparat sa aiba traducere sincron la gala decernarii premiilor Oscar? De ce nu putea fi ca la nemti care transmit frumos gala fara sa o traduca si dupa aceea o arata a doua zi tradusa? De ce? De ce? De ce toate glumele lui Jon Stewart au fost ruinate pentru ca prezentatorii radeau la microfon si se pierdea orice sens al glumei prin traducere? De ce prezentatorii nu se jenau sa tuseasca la microfon, sa se intrerupa, sa vorbeasca in acelasi timp? De ce discursurile de acceptare au fost traduse in asa fel incat sa imi vina sa schimb programul? De ce la noi nu poate fi civilizat? De ce la noi nu poate fi ca la ei? Cand o sa ma uit si eu la televiziunea nationala romana si o sa pot sa spun :"Bravo. Au facut o treaba buna."? Cum poti sa crezi ca este normal sa traduci sincron timp de 6 ore si jumatate incepand cu ora 1? De ce? De ce? De ce au stricat sarbatoarea pe care am steptat-o un an? De ce?...
In ceea ce priveste premiile, cred ca BBm a fost nedreptatit pentru imagine. Mi-ar fi placut sa fi luat premiul pentru cel mai bun film insa nu stiu cum e Crash, nu l-am vazut inca. Mi-a parut bine pentru Ang Lee si pentru Rachel Weisz. Jon Stewart a fost foarte simpatic insa Ben Stiller o sa imi ramana pentru muuult timp in amintire