n-am mai rabdat si, iata, reintru pe forum.
prea mari sunt nedreptatile ca sa tac si sa-mi respect promisiunea…(…)
mai intai, dsp gala in sine, ca spectacol… m-am uitat, alternativ, si la nemti si la romani. nu-i inteleg pe cei care dorm ca niste (…) – il rog pe Teoctist sa ma ierte pt ce-am rostit si n-am scris - si mai au si tupeul sa se laude ca n-au privit. dormiti, mai, ca asta face omul de rand!!!...
a fost OK. Stewart nu ma enerveaza si asta e esential, adica e comestibil (ii savurez si emisiunea saptamanala de pe CNN)… ai nostri bravi comentatori/traducatori n-au fost catastrofici, iar balbele lor s-au inscris firesc, armonios in peisajul tv romanesc… Ada Rosetti macar pricepe la meserie, iar baiatul, parca Bogdan Stanescu ii spune, ilustra amatorismul cinefilic din Romania… defilam cu ce avem…
marea mea dezamagire este ca a castigat “Crash” in dauna lui “Brokeback Mountain” (urmau in preferintele mele: “Capote”, “Munich”) .
celelalte premii (actori, imagine, scenarii, muzica…) nu prea vor conta dupa un timp. in dreptul anului cinematografic 2005 va fi scris “Crash” si asta chiar ma enerveaza/dezamageste cumplit. “Crash” e un film tezist, n-are finete, stil si se hraneste dintr-o tema calarita de toti ageamiii…
ii multumesc lui BeNnY ca a deschis si a gestionat acesta sectiune. optiunile unor cinemagisti m-au intristat, dar eu respect dreptul la diferenta... salut.