View Single Post
Old 06 Mar 2006, 11:14   #11
Faenor
Veteran

Faenor

despre spectacol: mult mai inchegat si atragator decat cele din anii trecuti, o revenire la stilul glamour, usurel, dar sclipicios care i se potriveste cel mai bine. Foarte bine subliniata legatura cu traditia si incadrarea in traditie prin seriile de clipuri tematice, prin omagiile aduse diverselor genuri, prin echilibrarea paletei de prezentatori. Scenografia de apreciat, o serie de gaselnite foarte inspirate-cum ar fi rularea nominalizarilor pe un panou de afise de tip stradal, iar toaletele mai retinute, dar elegante nu austere ca acum 2-3 ani-asta daca nu esti T Hanks caz in care si blugii dau bine la papion
despre premii: in proportie de 80% extrem de previzibile, dar tocmai restul de 20% vor face probabil aceasta editie memorabila-de mult n-am mai asistat la o asemenea lovitura de teatru in ultima clipa si efectul a fost cel scontat: desi mi-a placut Crash cel mai mult dintre cele 5 filme nominalizate si consider ca pana la urma a castigat pe drept, nu am putut sa nu simpatizez cu echipa de la BBM careia i-a fost tras pur si simplu "covorul rosu" de sub picioare...bine ca nu i-au mai filmat atunci ca iar ii vedeam pe Ledger si Gyllenhaal plangand unul in bratele celuilalt ...pe undeva ironia sortii la asa film dramatic cu final nefericit, un parcurs la fel de dramatic si final la fel de nefericit :lol: . Majoritatea premiilor au fost date unde trebuie, cu doua rezerve: Imagine la Gheisa-din umila experienta si dupa gustul propriu recunosc nu infailibil asa fi mers pe BBM si Film Strain la Totsi nu Paradise Now....oricum fata de anul trecut cand imi venea sa sparg televizorul pe ultima suta de metri cand Million Dollar Baby strangea premii nemeritate pot sa zic ca am fost muuult mai relaxat...Multumesc pe aceasta cale membrilor Academiei, mamei , cainelui, administratorului de bloc, tavanului de deasupra capului si bradului de Craciun care m-a ajutat sa am o copilarie fericita
despre prezentare: la ei un prezentator amuzant pe alocuri, dar mult prea "cuminte" comparativ cu Billy Crystal, Robin Williams sau Chris Rock si putin charismatic-in concluzie sala a stat cuminte jos si a aplaudat politicos pe poseta mai razand ici colo in batista....la noi Tanti Ada Rosetti a facut ce face cel mai bine: discursuri goale de continut sau confuzii grosolane asa cum ii sta bine, gust impecabil-se anunta extrem de incantata de prestatia lui H Ledger din A Knight's Tale pe care o considera cel putin la acelasi nivel cu cea din BBM, traducere dupa ureche si pariuri aruncate la misto cu coprezentatorul probabil sculer matriter de meserie-imi cer scuze pe acesta cale pentru asociere de la cei care practica aceasta nobila meserie -ca la capitolul film era ingrozitor de ignorant...da in schimb cred ca il iubea femeile ca la lookul de fante junior de mahala cine s-ar fi putut abtine?..
Topul momentelor memorabile in ordine inversa:
3. ceata din sala de la Kodak Theater care facea ca prezentatorii sa nu vada bine la prompter din cauza lentilelor de contact aburite si sa se balbaie mai ceva ca niste corespondenti de stiri romani in actiune :hmm:
2. faza cu Bjork si Chenney-care a fost cea mai tare poanta a serii
1. cum Tanti Ada nu putea sa se lase mai prejos a comis-o si ea suav: "BBM -tumultoasa poveste de dragoste intre doi barbati de acelasi sex" :w00t: :shock: :sick: