View Single Post
Old 06 Mar 2006, 10:46   #10
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Vizitator:
revenind la premii: intr=adevar, surpriza. intr-un fel e bine k au split premiile mari, desi, in conditiile in care 'crash' (pe care NU l-am vazut!) n-a luat la actori/actrite, regie, imagine, muzici s.a.m.d., ma-ntreb despre ce 'cel mai bun film' poate fi vorba...

was that you, ALS ?... 'crash' a luat la cel mai bun scenariu.

eu am vazut ceremonia la tvr , nu i-am auzit glumele lui jon stewart (desi mi-a placut cum facea scorul martin scorsese-three six mafia - or whatever).

oscarurile mi s-a parut ca s-au dat pe merit. pe bune ! m-am bucurat pt reese witherspoon pt ca 1. este adorabila 2. a facut un rol trasnet in 'walk the line' (oricum unul din favoritele mele de anul acesta) si 3. este adorabila. mi-ar fi placut mai mult sa castige joaquin pheonix pt filmul lui mangold... de fapt, mi-ar fi placut sa fie nominalizat macar la categoria suprema filmul lui mangold. de asemenea, as fi preferat sa ia michelle williams pt 'brokeback mountain' si, evident, 'brokeback mountain' dar e ok si cu 'crash'. asta al lui haggis e un film destul de bunicel, una peste alta, cam de nivelul lui 'a beautiful mind' (care, iarasi, nu m-a dat pe spate). surprize-stupize...