mi-a plãcut ediþia asta (cel puþin mai mult decît cea de anul trecut). M-au deranjat doar premiile pt actor principal, actriþã principalã ºi imagine. în rest, în principiu premiile au fost satisfãcãtoare. mã temeam sã nu iasã invers la regie ºi film, adicã brokeback premiul pt producãtori ºi haggis pt regie. dar a fost exact cum am vrut. Lee a meritat din plin regia, iar Crash ca film (ºi ce tare: e filmul cu bugetul cel mai mic dintre toate nominalizatele. cred cã demult nu s-a mai întîmplat aºa ceva). surprinzãtor totuºi cã filmul lui Jackson (pe care nu l-am vãzut) a împuºcat trei oscaruri ºi cã Munich n-a luat nimic.
prezentatorul foarte moderat. nu e genul ãla schimonosit. am zîmbit la glumele lui. Am rîs rãu la Ben Stiller. m-a impresionat Altman. mi-a surprins plãcut dialogul dintre Meryl Streep cu Lily Tomlin. Abia aºtept sã vãd A Prairie Home Companion.
subscriu, noroc cu pro7. mai dãdeam pe tvr cînd pro7 dãdea publicitate. praf comentatorii romîni, cel puþin tipul era pe dinafarã. cred cã nu vãzuse nici un film din nominalizãri. penibilã chestia cu scorul la predicþii.