:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.o sa ma iertati-sau poate nu...adica si eu sunt forumist, si eu intru pe net ca sa citesc si sa ma dau de-a imaginatia, dar v-ati ticnit. cu totii.
:lol: si ce anume ar putea impiedica persoana de sex masculin cunoscuta in viata alternativa a cinemagiei drept "nume" sa revina pe forum? adica ce, nu ar putea sa revina sub o alta denumire? vorbiti de parca subiectul ar fi real, tangibil, si voi l-ati baga sau l-ati scoate din puscarie. si daca ar reveni sub un alt nick, ati avea dreptul sa il "banati"? si daca e deja pe forum? daca e de fapt "raptor" sau poate "ogto" sau "obvious" sau mai stiu eu cine?(o sa ma ierte cei carora le-am folosit numele fara copyright, inclusiv subsemnatul

-sunt randomly chosen eggsamples)? CE PULA MEA O SA FACETI IN CAZUL ASTA? :lol: si nume de fapt ce vrea? personal redemption? sa il ierte cei carora le-a gresit? din nou, ambele tabere- keep in mind. this is not real life. this is fucking nothing.
.ma declar indiferent. mie nume nu mi-a fost nicodata antipatic ca personaj de forum, ba chiar din contra, desi omule, admit ca nu m-am uitat peste pozele pe care mi le-ai trimis.
:w00t: din nou. gizaS. si LOL :lol: :lol: