View Single Post
Old 26 Feb 2006, 13:40   #37
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by emanuel:
Am citit toate mesajele, dar decizia noastra este tot NU.
Nu am sa inchid subiectul, dar nu mai are rost sa insisitati. Lui nume i s-au dat mai multe sanse de a reveni, si si-a batut joc de fiecare data. Un tip ca el nu se poate schimba, si asta este decizia noastra definitiva. Forumul e mai linistit fara el.

dreptul proprietarului a fost exercitat

acuma...

sa nu ne apucam sa-i judecam pe administratorii paginii pentru ca nu vor sa-l mai accepte pe Nume pe forum...eu le dau dreptate si lor...oricum, pana la urma, e vorba de respingerea/acceptarea unui IP resp. identitati de forum
so, Nume nu trebuie decat sa se faca cu un nou IP si un nou nickname si sa reapara pe forum, astfel va avea libertate deplina sa-si exprime parerile...treaba lui daca va decide sa aiba aceeasi atitudine care a determinat banarea lui definitiva, la fel e treaba lui daca va decide sa aiba o atitudine "demna" de forumul Cinemagia

DAR...

nici ALS sau Nae nu sunt niste sfinti mereu...stiti la ce ma refer daca ati urmarit galceava lor din threadul dedicat Berlinalei...pastram proportiile desigur, dar und DAR tot ramane.

@Benny

stai mai calm ca si tu ai destule scapari jignitoare la adresa unor "inculti" care rasar pe forum