View Single Post
Old 26 Feb 2006, 10:56   #31
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Ambra Blu:
Si ca tot veni vorba de banari, tu si cu emi ati gresit mult cu userul coco. Tipul are mult mai multa treaba cu regia decit multi de pe forum de aici. Si mi se pare aiurea sa dai afara un regizor de pe forum doar ca baga spam pe o sectiune unde iti reglezi tu - in absentia - conturile cu Nicolaescu.
Asa cum am spus, initial am propus un ban temporar; pânä la urmä, s-a dat permanent din motivele arätate mai sus.
Nu-l cunosc pe Coco, deci s-ar putea sä aibä într-adevär multä treabä cu regia. Da' dac-o are-n viatä - de ce n-o are si pe forum?
Iar dacä un moderator care munceste-n zadar câteva ore sä-i taie spamurile îi cere sä n-o mai facä, de ce räspunde SI sfidätor (repetând acelasi spam), SI obraznic?
(Iar spamul era pe TOATA sectiunea, nu doar pe topicul lui Nicolaescu. Vreo 20 de topicuri bramburite. Cred cä "Cinematografia româneascä" înseamnä mai mult decât doar acel topic.)
Si, în sfârsit: dacä tu-ti închipui cä-mi "reglez conturile" cu Nicolaescu acolo, înseamnä cä nu mä cunosti nici cât ar fi fost firesc dupä un an de forum. N-am ce conturi regla cu el, nici el cu mine, si chiar dac-am avea, nici unul dintre noi nu-l poate atinge cu ceva pe celälalt. Pur si simplu spun niste realitäti despre el (pentru cä m-au întrebat niste oameni), ba chiar îl tratez mult mai îngäduitor decât un mare numär de useri, care nu-i recunosc nici cea mai märuntä calitate.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif