View Single Post
Old 26 Feb 2006, 10:37   #29
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

@Lino
Asa cum am spus, evident cä poate intra prin diverse subterfugii - dar asta n-ar rezolva problema; dimpotrivä, ar agrava-o si mai mult, pentru cä acest forum e administrat, moderat si populat de OAMENI, nu de simple entitäti virtuale sau abstracte. Ceea ce am dori noi aici este lucrul cel mai de bun-simt: o revenire corectä, cinstitä, în conditii mult mai bune decât anul trecut.

@A.L.S.
Sigur cä ai procedat fair, nici n-am spus altceva.
Sunt nevoit sä recunosc cä-ti înteleg toate punctele de vedere, si cu multe dintre ele sunt de acord. Mai recunosc si cä, în sinea mea, as vrea sä-l poti ierta - mäcar la nivelul unui "armistitiu", dacä nu si în profunzime. Totodatä însä, te cunosc de-acum destul de bine ca sä stiu cât de greu e acest lucru (spun totusi numai "greu", nu "imposibil"; am eu motivele mele, si dacä sezi si cugeti, vei sti la ce mä refer).
Dupä cum vezi, suntem (noi, ästia din partida pro-nume) constienti cä situatia nu e deloc simplä. Nu ne asteptäm la o rezolvare cu una, cu douä, nici la o primire cu bratele deschise, si nici nu impunem cuiva nimic. Cäutäm doar solutii multumitoare pentru toatä lumea.
Si vom mai cäuta.
(BTW: plänuiam sä te sun, sä schimbäm si noi niste vorbe, asa cum am zis prin perioada Anului Nou; când mä vei auzi, nu te alarma: n-am sä te astenizez cu problema asta. Si, da, ar fi trebuit sä ti-o spun prin m.p., da' mi-e lene.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif