View Single Post
Old 26 Feb 2006, 09:34   #26
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

@Airlight
Subscriu - cä doar si tu ai subscris, nu?
Cherryblossom are dreptate: Nume si-a si expus pozitia, fatä de mine sau de Nae, iar noi am transmis-o. Practic, ar putea s-o facä chiar si direct (nu e greu sä spargi un forum, sau sä intri de pe alt computer, sau mäcar sä rogi pe cineva sä te copy-pasteze) - dar a luat o hotärâre: nu vrea sä se manifeste direct în nici un fel, färä aprobarea administratiei.
Ce vreti, lectia l-a usturat!

@Ambra
Mä bucur cä mi-ai räspuns punctual la o parte din ce-am spus. Sunt de acord cu tine în ceea ce priveste comparatia cu Herbert.
Mä întreb de ce nu mi-ai räspuns si la partea mai de fond - aia în care afirmam cä initiativa lui e firesc sä fie judecatä în raport cu continutul, nu cu forma.
Imi räspund singur cä poate n-ai avut timp sau stare sä räspunzi si la afirmatia aia - asa cä nu-mi rämâne decât sä mä întreb (iar): care AR FI FOST räspunsul?
Si mä mai întreb un lucru: de ce te pui tu aici Miticä-contra, când noi stim cä de fapt esti aläturi de noi? Doar ca sä pari cinic? (Degeaba, mai stim si cä nu esti!)

@Ogto
Dreptul täu, desigur. Dar...
Mä-ntreb (iar!!!): oare în lipsa unei lecturi atente (nu conteazä din ce motive; lipsä de chef, de timp, etc.), n-ar fi mai de bun-simt un vot neutru? O abtinere?

[post-edit]

@Emanuel
Iti multumesc.
Noi vom mai încerca.
Evident, decizia finalä va fi a ta, altfel cum?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif