Quote:
Un fapt e sigur: situaþia dialogului dintre lumea creºtinã ºi mahomedanism (fie el arab, subsaharian, medio-oriental sau asiatic) promite sã se deterioreze
|
,bine, bine, dar o zice de parca e un eveniment nou si nu unul milenar. nu cred sa fi existat vreodata cu adevarat un "dialog" intre C si M.
.sa se deterioreze in ce sens? musulmanii nu au puterea militara sa se lanseze intr-un razboi fatis cu SUA/Europa deci or sa continue sa dea cu bomba unde le vine lor bine; iar ca raspuns yankeii or sa gaseasca odata la 2-3 ani cate o tara noua de invadat...pardon, cititi "sa o scape de saracie" cum se tot intampla de cativa ani incoace...deci care dialog, draguta?
.nu stiu -si-a mai pus careva problema asta? ca sncer nu am citit chiar tot...cine isi scoate ochii in razboaiele astea de fapt? musulmanii din clasele sociale inferioare, aia usor de fraerit cu jihadu' -care nu au mare lucru de pierdut in viata asta -pe de o parte si tagma bogatasilor 'ankei s'europeni care au totul de castigat tinandu-i pe aia mici cu turban in priza...pentru ca daca aia au motiv de oftica, atunci se pot duce bine-mersi la respectivii in tara, cocosesc putina prostime si pun mana pe uleiul "bocotanilor" locali cu ocazia asta.