View Single Post
Old 23 Feb 2006, 11:25   #4050
ulrich
Guru

ulrich

hostel-eli roth.de la se7en incoace,acelasi efort obositor-la toate filmele din categoria asta-de convingere a pacatosului din tine ca hororile si ciopartelile de pe ecran ti se pot aplica si tie,din moment ce niste inocenti o patesc in halul asta.am zis "inocenti" ptr.ca am trecut repede peste partea cu amsterdam+muzica de dvorak+boobies,asa ca habar n-am cu ce pacate de nesters se incarcasera baietii aia pana atunci.mie imi devenisera aproape simpatici,iar jay hernandez-bine distribuit si condus-poate fi noul sal mineo.mie mi-a placut,mi-a adus aminte oarecum de c.farrell la debut.
in actul al doilea...nici nu stiu daca asta se poate chema regie;roth e mai degraba un colectionar,un culegator de imagini bantuitoare din (i)realitatea imediata(abu ghraib,pivnitele pedofililor belgieni),ogrishuri pe care le vezi cu coada ochiului la stirile de tv.,dar pe care nu(sau nu vrei sa)le retii.
walk the line. electric 8) johnny cash(care oricum imi placea) ridicat la cub de un j.phoenix na-u-ci-tor(se pare ca insusi moshul l-a ales pt.rol).pacat ca trage la oscar impotriva unui actor atat de special precum hoffman...(putine sanse)