Originally Posted by Alex Leo Serban:
EXACT asta ziceam si eu: k, daca e vorba sa ne intelegem, trebuie sa cadem asupra unui numitor comun - niste principii universal valabile, umane, din care 'a nu lua viata altuia' ar trebui sa fie pe primul loc...
e oare de conceput ca femeile sa stea (majoritatea cu acordul lor, atentie, asta aratind cit de brainwashed sint de islam!) lipsite de drepturi elementare, in sclavie sexuala, sa riste sa fie omorite cu pietre daca calca alaturi etc, in sec. XXI?!?
sint de acord cu orice cultura, cu exceptia culturii terorii. imi pare rau, dar cind cineva dovedeste k se comporta mai rau k un animal, nu veniti sa-mi spuneti ca 'e alta cultura' care 'trebuie respectata'! cum spunea si sorin antohi intr-un excelent articol din 22 (despre incendiile din banlieue-uri): respectul se si cistiga. poti 'respecta' un vecin care-si bate nevasta pina o-nvineteste, si asta cu acordul autoritatilor care-i dau mina libera s-o faca si il considera 'in drept'?... i don't think so.
|
.pai bine mai Alex Leo Satan

dar asta e doar un ASPECT al culturii musulmane. Nu poti condamna la "crestinare" o intreaga cultura, nu o poti eradica in numele "democratiei" indiferent de puncete ei negative. acum se numeste "democratizare" domnisorii Cortez si Pissaro ii spuneau "crestinare"(scuzati repetitia) si mai sunt exemple. sa mai dau? Ideea e ca nimanui(din clasa conducatoare internationala) nu ii pasa nici cat negru sub unghie de bataile incasate de femeile musulmane. Pe ei ii intereseaza doar aurasul lor negru-dar au nevoie de un pretext ca sa il poata suge din deserturile turbanelor, asa ca instiga mapamondul impotriva lor.
Quote:
e oare de conceput ca femeile sa stea (majoritatea cu acordul lor, atentie, asta aratind cit de brainwashed sint de islam!) lipsite de drepturi elementare, in sclavie sexuala, sa riste sa fie omorite cu pietre daca calca alaturi etc, in sec. XXI?!?
|
.eu gasesc ca este de conceput. :sick: cu toate ca nu sunt de acord cu ceea ce se intampla si nu as primi sa fiu o muiere musulmana pentru tot aurul din lume, eu nu ii pot judeca atata timp cat nu fac parte din societatea lor. noi suntem pe tarlaua noastra: SUNTEM BRAINWASHED DE POPI SI PAPI SI PATRIARHI la fel cum ei sunt brainwashed de islam. Si nu-mi spune ca tu esti ateu sau pe dinafara religiei crestine, deoarece esti produsul ei, produsul societatii tesute in jurul ei, volens-nolens esti al ei si nu te poti expulza din ea cum nici ei nu pot din a lor. Deci acum am acceptat faptul ca musulmanii sunt brainwashed, dupa cum spuneai tu, si presupun ca si noi suntem la fel; so: crestinii care judeca musulmanii sunt SUBIECTIVI. agree? adica noi jucam pe o tabla de sah si ni se pare ca suntem p patratele albe, imaculate si stralucitoare. si musulmanii au aceeasi impresie despre ei insisi. so, ceea ce tu numesti "lipsa unori drepturi elementare" e valabil NUMAI PENTRU CEI CARE ACCEPTA DE BUNAVOIE ACESTE DREPTURI CA FIIND ELEMENTARE.
"e vorba sa ne intelegem, trebuie sa cadem asupra unui numitor comun - niste principii universal valabile"
.as fi de acord, daca as fi fan SF. :lol: ce sens are sa discutam teorii care nu pot fi puse in practica? NICI UNUL.
"sint de acord cu orice cultura, cu exceptia culturii terorii"
.bravo. si asta e foarte bine.
"imi pare rau, dar cind cineva dovedeste k se comporta mai rau k un animal, nu veniti sa-mi spuneti ca 'e alta cultura'"
.dupa cum ziceam, e doar o bucatica din felia de cozonack.
.omule, nu ma intelege gresit , n-am nimic cu tine si restul "taberei" din care faci parte(si chiar daca m-ai intelege gresit, n-am ce-ti face) dar e interesant de discutat subiectul asta.
.si voi restu, daca sunt putin inteligibil pe alocuri sa ma iertati- nu e asta domeniul meu de activiate

dati-mi un mesaj privat si va fac cateva desene, poate ma descurc mai bine.