View Single Post
Old 20 Feb 2006, 07:29   #53
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

... ma rog, pt cine are nevoie de profeti!

dar problema, aici, nu este profetu in sine (exista la noi si un compozitor de muzica usoara - laurentiu profeta :lol: asta probabil era versiunea politic-corecta...), ci daca ai - sau nu - dreptul sa faci misto de, punct.
eu, de pilda, cred k ar trebui s[ poti face misto de absolut orice - daca te tin kwaiele! si problema mai este ceea ce se invoca, exasperant, ori de cite ori se intimpla ceva similar> sensibilitatile unor grupuri...
i say, ma pish pe 'sensibilitatile'astea! sint prea multi 'sensibili'si prea multe 'sensibilitati'pe lume, how about some cerebralitati, how about some rationalitati for a change?!
poate sint naiv, dar eu cred k cei care pot sa rida de lucrurile cele mai grave - cei 'insensibili'- sint mai putin capabili de excese... ironia este o (auto)cenzura. in skimb descreieratii, patimashii, umoralii - toti astia sint prone to excess. si, 'rasism' sau nu, nu poti sa nu constati k toate aceste 'iesiri din tzitzini' sint de gasit mai degraba in tarile americii de sud, in africa sau tarile arabe...
poate k, intr-adevar, nu caricaturile sint solutia, si nici (cum exageram, retoric, acu citeva zile) napalmul, ci niste cantitati industriale de distonocalm. distonocalmul este 'ironia' napalmului 8)
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif