... ma rog, pt cine are nevoie de profeti!
dar problema, aici, nu este profetu in sine (exista la noi si un compozitor de muzica usoara - laurentiu profeta :lol: asta probabil era versiunea politic-corecta...), ci daca ai - sau nu - dreptul sa faci misto de, punct.
eu, de pilda, cred k ar trebui s[ poti face misto de absolut orice - daca te tin kwaiele! si problema mai este ceea ce se invoca, exasperant, ori de cite ori se intimpla ceva similar> sensibilitatile unor grupuri...
i say, ma pish pe 'sensibilitatile'astea! sint prea multi 'sensibili'si prea multe 'sensibilitati'pe lume, how about some cerebralitati, how about some rationalitati for a change?!
poate sint naiv, dar eu cred k cei care pot sa rida de lucrurile cele mai grave - cei 'insensibili'- sint mai putin capabili de excese... ironia este o (auto)cenzura. in skimb descreieratii, patimashii, umoralii - toti astia sint prone to excess. si, 'rasism' sau nu, nu poti sa nu constati k toate aceste 'iesiri din tzitzini' sint de gasit mai degraba in tarile americii de sud, in africa sau tarile arabe...
poate k, intr-adevar, nu caricaturile sint solutia, si nici (cum exageram, retoric, acu citeva zile) napalmul, ci niste cantitati industriale de distonocalm. distonocalmul este 'ironia' napalmului 8)
|