View Single Post
Old 17 Feb 2006, 19:50   #41
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Bulumulu:
in contextul sociocultural-religios din afganistan (pt a reveni la exemplu) este normal sa fie asa, in contextul european/vestic, libertatea expresiei (pt a reveni ontopik) este normala... cum este si demnitatea fiecarui individ etc...
treaba se ingroasa cand se aplica codexul democratic asupra valorilor islamice (ex. libertatea femeilor).... si invers.

Ba da mai da-i in cacat de arabitoi. Tu nu vezi ca tocmai dobitocii aia lectureaza gesturile europenilor prin filtrul lor politic obscur? Fratie, pai ce zici tu cu codexul democratic european e aplicabil si imputitilor alora: europenii pun in Europa niste caricaturi pentru ca, in contextul nostru, nu sint niste blasfemii. Si vin aia de la ei din corturi sa se atace pentru ceea ce fac europenii in Europa? Mai da-i in pula mea ca toti sint niste teroristi de mici, cum am vazut eu in Syriana. Nu mai iese saracu Houellebeque (sau cum se scrie) din casa de frica arabitoilor. Ce mare brinza a zis? Ca Yasser Arafat sau cum cacat ii zice are un batic pe cap sau cum sloboz a zis. Si fanaticii aia ii dau procese si amenintari cu moartea? E Franta plina de magrebieni imputiti, aia fac intifade si se dedau la ritualuri satanice de impreunari cu cai, camile si cocosi si tu o arzi tolerant cu ei cum au ars-o Anglia si Franta fata de Germania.
Mai bine sa punem mina pe cruci si pe furci si sa plecam in Palestina, toti copiii de pe Cinemagia. Bine, eu nu vin, ca nu mai sint copil.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif