Thread: Berlinale 2006
View Single Post
Old 16 Feb 2006, 11:03   #45
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mda... revenind la berlinala: heath ledger (care mi se pare, pe zi ce trece, the best (young) thing around! cred ca-l va depasi curind pe russell si-l va ajunge din urma kiar si pe tom hanks 8) ) face un rol EXTRAORDINAR in 'candy', un pic australian in acre mai joaca abbie cornish (ati vazut-o in 'somersault' - bunutza si ea) si geoffrey rush (in rolul unui prof de chimie gay & junkie & stuff); filmu e so-so, adica nu e rau - love story witk coke (pudra alba, nu lichidu maro!) -, dar nici ceva sa cazi pe spate. heath insa merita cu prisosinta un premiu de interpretare! desi, parca vad (ca anu trecut) ca nu-l va lua el, ci cine stie ce ciumete din vreun film iranian, german sau croat. (btw: vazut aseara, la cocteilul - ca 'party' nu pot sa-i zic - de dupa premiera 'leg. bolnavicioase', cu antoine b, bossu de la independenta, care-mi spunea ca la cesaruri favoriti sint michel bouquet & romain duris, ambii :love: ; cum veteranul bouquet, insa, N-A LUAT NICI UN CESAR (!!!), este dat drept cistigator - pt rolul (extraordinar) pe care-l face as 'president mitterrand' in 'le promeneur du champ de mars', vazut aici la berlinala anu trecut... inchid paranteza cesariana)

in rest, morozitate generala. criticii sint nemultumiti de editia 2006 (as always), herr kosslick (directoru) zice ca publicului ii place.
peste 1 h 1/2 se vede nea chabrol cu isabella lui (huppert), nu stiu, parca n-am prea mare asteptari: chabrol makes good wine, da niciodata nu mi s-a parut un regizor kiar de nota 10, ci de un 8, 9, p-acolo... in orice caz, se profileaza o editie a 'dinozaurilor': altman ( :love: ), chabrol & then lumet. daca venea si de oliveira (dar asta face doar cannes-u sau venetia), sarea media de virsta la 300 de ani...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif