Originally Posted by Cärtärescu:
Cine are dreptate? Cel care incearca sa tina-n echilibru (cat de fragil!) balanta unei lumi ce-si iese din tatani sau cel care arunca pe un talger sabia grea a credintei fara de indoiala?
|
Originally Posted by C.T.P.-u':
Ziaristii care pretind acum ca vor reproduce desenele „satanice" pentru a „informa" populatia sunt in primul rand inculti.
Ei nu stiu ce inseamna Islamul, n-au citit un rand din Coran, nu inteleg sensibilitatea culturala diferita, pentru ca, daca ar sti, ar trebui sa incerce sa explice romanilor toate acestea, in loc sa reproduca niste caricaturi tampite, riscand sa ofenseze gratuit comunitatea musulmana din Romania cu care convietuim in buna pace…
|
Scurt si la obiect.
Apropo, am luat caricaturile de pe net. Sunt într-adevär incredibil de tâmpite. Nici o sclipire de umor - nivelul aurolacilor care scriu " F U T " pe ziduri ca sä se râdä.
Uite si doi aurolaci mai cu staif: unu' Ioan Cretu, si unu' Costin Teo Graur, s-au si repezit sä le trânteascä pe-o paginä întreagä, în kur-papiru' "Tignal" din Roman. Cretinul de Cretu a mai scos si o perlä - cicä: "de 1.400 de ani ne cäläresc..." Adicä, se vede clar cä partea cea mai bunä din el a curs pe picioru' lu' ta-su.
Korbene! Dacä pui vreun AN-24, ceva, pe directia Roman, vin si eu.