Asa sa vorbim la misto o putem face. Se vede de la o posta ca nu e un film nici macar mediocru insa nici acest forum nu este chiar la un asa nivel incat sa nu merite a fi spuse unele lucruri.
Daca ne uitam la sectiunea "Oscar 2006" vedem ca nu se inghesuie prea multi sa-si spuna parerea despre :scenografie, montaj, imagine,sunet,... etc. Vedem la sectiunea :"Cel mai bun film" , "Cel mai bun actor/actrita rol secundar/principal " si "Regie". Asta spune multe , eu asa cred. Iar cuvinte gen "jeg" sunt folosite pentru a substitui lipsa de cunostinte si talent literar a marii majoritati de pe acest forum (inclusiv a mea , de ce nu). Cuvantul "jeg" as putea sa inlocuiesc cu "sictir" in acest caz., fata de film si fata de cel care a pus intrebarea. Topicuri gen "Cine e mai tare: De Niro sau Pacino", "Cine e cel mai bun actor din lume" , "Cine e cel mai bun actor de comedie"sau "Cel mai sfasietor soundtrack" etc. nu fac decat sa scoata la iveala naivitatea noastra in aceasta privinta. In concluzie observ ca oamenii care chiar au cunostinte si talentul necesar de a critica un film nu o fac iar plevushca din care fac si eu parte se arunca spre topicuri mai sus mentionate de mine, adica acelea din rubrica "gossip".
|