Thread: Berlinale 2006
View Single Post
Old 14 Feb 2006, 00:35   #20
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Originally Posted by Alex Leo Serban:
[bla bla] dear nae baby, am fumat demult kestiile astea... maya deren, kenneth anger, jack smith & jonas mekas are no strangers to me

in rest, thnx 4 the tip, dar am cu cine sa fu.ck.

lol, ce tare esti, ai vazut si tu filme de maya deren si de kenneth anger... hai nu mai spune... sa stii, ca si altii.

dece am scris ce-am scris despre container, este pentru c-am fost impresionat de tematica aleasa, care e o critica adusa perfect la punct a societatii noastre. in rest, si pentru cojoneles aratate de moodyson, care a facut filmul asta de placere, si nu ca sa impresioneze niste critici bashiti....
iar daca-ai fii stat pana la sfarsit (ceea ce nu cred), l-ai fi auzit vorbind, si ai fii inteles si tu ce-nseamna sa creezi ceva, si nu sa injuri numai ca nu ti-a placut tie... simple as that... eu cu experienta mea pana acuma, l-am inteles pe moodyson, si mi-a placut felul in care s-a prezantat cu filmul asta.

in rest, berlinul s-a incheiat si pentru mine... am mai vazut cateva filme, insa ma doare sufletelul sa scriu despre ele, stiind ca alsh o sa scuipe si-o sa faca urat din nou... asa ca-l las pe el sa scrie, ca vad ca va place.

alors, alshi dear, keep up the good work.

and anyway, citandu-l pe Chan Wook Park: 'filmmakers are last group of persons able to criticise a movie, simply because they understand the creation as such too well, and are blinded by the effort... the others, those in the cinemas, judge... never necessarily right.'
-Berlinale Talent Campus, 13.02.2006

i rest my case :sleep:
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif