Originally Posted by Alex Leo Serban:
[bla bla] dear nae baby, am fumat demult kestiile astea... maya deren, kenneth anger, jack smith & jonas mekas are no strangers to me
in rest, thnx 4 the tip, dar am cu cine sa fu.ck.
|
lol, ce tare esti, ai vazut si tu filme de maya deren si de kenneth anger... hai nu mai spune... sa stii, ca si altii.
dece am scris ce-am scris despre container, este pentru c-am fost impresionat de tematica aleasa, care e o critica adusa perfect la punct a societatii noastre. in rest, si pentru cojoneles aratate de moodyson, care a facut filmul asta de placere, si nu ca sa impresioneze niste critici bashiti....
iar daca-ai fii stat pana la sfarsit (ceea ce nu cred), l-ai fi auzit vorbind, si ai fii inteles si tu ce-nseamna sa creezi ceva, si nu sa injuri numai ca nu ti-a placut tie... simple as that... eu cu experienta mea pana acuma, l-am inteles pe moodyson, si mi-a placut felul in care s-a prezantat cu filmul asta.
in rest, berlinul s-a incheiat si pentru mine... am mai vazut cateva filme, insa ma doare sufletelul sa scriu despre ele, stiind ca alsh o sa scuipe si-o sa faca urat din nou... asa ca-l las pe el sa scrie, ca vad ca va place.
alors, alshi dear, keep up the good work.
and anyway, citandu-l pe Chan Wook Park: 'filmmakers are last group of persons able to criticise a movie, simply because they understand the creation as such too well, and are blinded by the effort... the others, those in the cinemas, judge... never necessarily right.'
-Berlinale Talent Campus, 13.02.2006
i rest my case :sleep: