am uitat sa-l trec - printre referintele video-experimentale pt 'container' - pe stan brakhage; il aminteste o cronica aparuta astazi, care spune cam ce-am spus si eu (pt idei in d): ca moodysson s-ar putea sa-si piarda si o parte din fanii pe care i-a avut...

(including me!)
vazut ult. altman, 'a prairie home companion': MI-NU-NAT! un fel de (sadly!) film-testament (altman implineste 81 de ani pe 20.02), combinatie de fellini ('e la nave va') & 'all that jazz', dar facut cu obisnuita 'altman touch', adica virtuoz (un moment de improvizatie will go down in history as one of the funniest scenes ever made!). casting impecabil: meryl, lily tomlin (aproape neschimbata!), woody harrelson & john c. reilly as singing cowboys

, kevin kline in a sterling performance as 'guy noir', virginia madsen as the angel asphodel :love: ... pina si lindsay lohan devine comestibila in ac. altman!! rizi & plingi in ac. timp (uneori de aceleasi glume - nu toate bune, but hey, who cares?). in plus, desi totul e pe muzica country, iti vine sa cinti la final...
referinte galore, dar - dincolo de astea - o poveste bine inchegata, spusa magistral & sentimentul ca esti pe miini sigure & ca cpt. altman te va duce, sigur, la mal.
deocamdata, singurul film de la berlinala de la care iesi impacat... 9.5/10