Thread: Berlinale 2006
View Single Post
Old 11 Feb 2006, 19:10   #6
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

nae, eat your heart out: tocmai am vazut filmul lui giurgiu, si nu e
rau deloc! toti joaca f bine (maria popistasu e o revelatie!), relatii convingatoare, un look f diferit de alte filme romanesti (imaginea lui alex sterian is a standout!) si o lume sofisticat-adulta care, iarasi, nu seamana cu ce se vede indeobste la noi... 7/10
cei care spun ca e prost, sau "o catastrofa", have got issues.

intre timp, bifat
"snow cake" (filmul de deskidere... waddawaste! sigourney weaver in rol de autista face toti banii, carrie ann moss f sexy, dar alan rickman way too british... parca avea vata in gura) 5/10
"a soap" (danez), post-dogma like, relatii si interpretari bune, dar finally, whats the point? 6/10
"slumming" (austriac), destul de interesant 7/10
"container" (lukas moodysson, filmat in parte la tiff )... forget about it! 4/10
"the new world" (terrence mallick: dupa un inceput so-so am vrut sa plec, apoi am vrut sa dorm badly... am ramas... finalul e f ok. cred ca daca taia 3/4 din el iesea ceva suportabil) 6/10
"particulele elementare" (nemtesc, dupa houellebecq) not bad, desi cam soapy filmat si facind doar pe 1/2 justitie romanului, adica evacuind tot ce era colaj/clonaj si reflectie and stuff... moritz bleibtreu ar merita un premiu de interpretare, dar si celalalt (frate-su, djerjinski savantu) e bun 8/10
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif