Bloodrayne 4/10
Merge pe acelasi drum cu Doom. Trecerea povestii lui Doom de pe ecranul calc in cinema a fost o greseala uriasa. Era si normal, doar nici jocul nu are o poveste cat de cat interesanta.
Desi jocul Bloodrayne nu e asa de diferit de Doom, are o poveste care mie mi-a placut si care ar putea fi interesanta de vazut intr-o sala de cinema. Dar din pacate cineva a decis ca povestea din joc nu era destul de interesanta, si astfel Rayne cea inteligenta si sexy din joc a fost transformata intr-un animal de circ. De asemenea actiunea nu se mai petrece in perioada dintre cele doua razboaie mondiale, ci candva prin sec 17-18, iar actiunea are loc in Transilvania (pai nu acolo e tara vampirilor....) nu in Germania cum era in joc. Tot ce are filmul in comun cu jocul este numele (Bloodrayne), numele eroinei (Rayne), faptul ca are tatal vampir, iar mama om si cele 3 elemente ale celui mai tare vampir de pana atunci. Din pacate nici macar actorii n-au fost potriviti pt rolurile pe care le-au jucat. Nu o vad pe Kristanna Loken in rolul lui Rayne, nici pe Madsen in rolul unui vanator de vampiri (ce sa mai zic de Rodriguez) si in nici un caz pe Ben Kingsley in rolul lui Kagan. Din pacate in loc sa vad un joc actoricesc bun, o vad pe la jumatatea filmului pe Loken cum isi arata sanii, cea ce o transforma pe sexy Bloodrayne from the game in sloty Bloodrayne from the movie.
Am ajuns sa-l urasc asa de tare pe Uwe Boll pt ca a stricat o poveste interesanta pe care eu o asteptam sa o vad in calitate de film de cativa ani buni. Cu siguranta nu valoreaza nici macar 1% din Underworld Evolution, lansat in aceeasi perioada si avand vampirul ca element de baza. Sper ca daca va fi o continuare sa respecte macar acum povestea din joc si sa se schimbe regizorul si actorii, intr-un cuvant sa se schimbe tot.
I Hate Uwe Boll !
|