View Single Post
Old 27 Jan 2006, 13:28   #3811
gionloc
Guru

gionloc

the bow,
kim ki-duk

eu is un fan al acestui regizor. mi-a atras atentia cu 'insula', mi-a placut in 'real fiction', m-a convins cu 'samaria' si m-a incantat in 'spring, summer, fall...' si in '3-iron'.

cred ca dupa 3-iron a intrat intr-o criza si probabil ca era bine daca lua o pauza, se relaxa pe undeva prin zonele unde a filmat spring, summer..., mai citea niste carti, iesea la agatzat gagici...

rezolvari simbolico-estetice... spiritul batranului reguland-o pe frumoasa Yeon-reum Han... pai nu tre sa fii trup/carne ca sa poti face asta? sageata care insangereaza... motorul salupei e spart de batran, da' mai tarziu salupa misca, se scufunda... fata ba pleaca impreuna cu tanarul, ba se intoarce pentru a se marita cu batranul. si gatul care e facut puternic de iubirea (!??) ce i-o poarta fetei tine barca pe loc... si era in regula, se marita cu el si la naiba, femeile iau tot felul de decizii ciudate :shock:, dar nu, batranul era doar un fel de mistic sfant in realitate, dorea doar sa o initieze spiritual in taina vietii prin mijloace simbolice (?!!), d-aia ii tot cauta mana noaptea si tragea cu arcu dupa cine o privea, d-aia o tinea oarecum captiva si jubila atunci cand o atingea spaland-o, si rupea zilele din calendar cate 20/1 - ca sa o rezolve simbolic cat mai repede :lol: ... si, da, :o miscarile pe care le face batranul cantand la arc nu simuleaza ritmul piesei )).

asa ca il asez in cutia pandorei, alaturi de Bad Guy si de Coast Guard, cu speranta ca nu mi-o va deschide nimeni!
gionloc is offline   sendpm.gif