View Single Post
Old 24 Jan 2006, 14:26   #3782
st3fan
Guru

st3fan

Send a message via Yahoo to st3fan
Brokeback Mountain
Si intr-un sfarsit, mult prea aclamatul BM a trecut si prin fata ochilor mei.O linie foarte subtire intre penibil si acest film.Totusi ea exista...O poveste vazuta prin ochii unui regizor care tine la cei doi protagonisti.Cadre lucrate, normal, DOP a fost Rodrigo Prieto, care cred ca a reusit cel mai bun film al sau dpdv al imaginii.BM este corect filmat, facut parca pentru a lua premii.Publicul vrea sa vada impresionantul, iar o poveste intre 2 homo este impresionanta pentru cei mai multi.Dar nu destul de impresionanta cat sa nu pot afirma ca a fost boring in unele momente.Scenariul nu sta prea bine in picioare, pentru ca Ennis a vazut in copilarie ca unui poponar i s-a intamplat nu stiu ce si nu stiu cum si de atunci e cu frica sa nu se afle blabla, sa nu i se intample la fel.Faza e ca psihologic vorbind daca un pusti vede o chestie de genul ala, exista o sansa mult mai mare ca instinctul ce poponarism cu care s-a nascut sa ii dispara (sau sa il reprime) si sa nu se atinga ever de un barbat.E ca si cum ai inchide un pusti de 4 ani pe intuneric, se va speria pentru mult timp.Dar gata, sa nu mai fac pe psihologul pe aici...Ii dau un 7.5/10, ca a avut multe cadre frumoase.