meirelles... ceea ce stie el sa faca bine, sa aseze camera, sa aleaga unghiuri bune sa coloreze fain imaginea, o face!
dar m-am interbat o vreme dupa film de ce i-o fi trebuit lui sa se implice in proiect. in timp ce-l urmaream m-am gandit la The Insider al lui Michael Mann...
Ralph Finnes e bun, am impresia ca nu l-am mai vazut din Spider...
pe mine nu prea m-a prins melodrama sotilor, aparitia iubitei in halucinatiile lui Ralph... ideea de lupta impotriva sistemului pentru bietii kenyeni... conspiratii multinational dezvoltate, farmacie, boli, medicamente... macar de canta dead can dance precum in baraka...
poate la alte ore m-as fi implicat in filmul asta, dar in atmosfera in care m-a gasit mi s-a parut cam Constant plictisitor in ceea ce spunea, ceea ce m-a bucurat a fost ca felul in care o spunea meirelles era inca sanatos, dar regretand ca nu a ramas sa faca filme in brazilia daca astfel ar fi spus povesti cu vana din Orasul Zeilor.
ma bucur ca Innaritu nu si-a diluat naratiunea atunci cand a ales hollywoodu si sper ca nici in filmu asta cu brad pitt pe care-l face acu nu o sa fie mai vascos...
|