Welcome to CineMagia, the land where all dreams come true!
Originally Posted by dama de gheatza:
frumos, frumos, arta tine de foame, da??
|
Nu prea stiu ce-are una cu alta, da' stiu cä de când m-am fäcut artist, adicä de vreun sfert de veac încoa', väd o foame de n-am unde dormi la noapte.
pai atunci dati-mi nume de morti,
|
Burebista, Mircea, Stefan cel Mare, Cantemir
(räspuns cu douä täisuri

)
nu va mai injunghiati pe la spate,
|
Oho, ceea ce citesti tu aici sunt înjuräturile pe FATA! Sä vezi ce-i pe yahoo, si în m.p.-uri!
va atacati degeaba...as aprecia mai mult niste sugestii, idei , referinte,decat injuraturi cu substrat anatomic,si alte prostii....
|
Dragä damä de gheatä, înjuräturile cu substrat anatomic reprezintä o veche traditie a natiunii noastre. Ca sä nu mai vorbim de cele cu suprastrat teologic, si cele cu mediustrat zootehnic. Dar nu te nelinisti, de la o vreme-ncoace s-a linistit lumea, si-i numai vis si armonie pe-aici. (Uitä-te si tu de când datau mesajele de mai sus; oricum, îti multumesc cä ai ridicat iar pe listä topicul ästa, care hiberna mai ceva ca mintile unateciste în toate anotimpurile.)
Altminteri, cred c-ai sä gäsesti destule sugestii, idei si referinte pe-aici - dar prin ALTE topicuri si board-uri. Catä si tu mai cu bägare de seamä.
in calitate de novice convinge-ti-ma sa ma uit la filme romanesti daca tot vorbim de cinematografia romaneasca.
|
Unu la mânä: novice pe forum înseamnä si novice-n cinema în general? Poate cä da, poate cä nu.
Doi la mânä: NOI sä te convingem sä te uiti la filme românesti? Dacä te intereseazä, te uiti, dacä nu, nu.
Da' ca sä nu zici cä-s räu, räsfoieste putin board-ul ästa. Vei gäsi topicuri despre filmele românesti în lucru, despre cele care asteaptä premiera (vezi
"Legäturi bolnävicioase"), despre cele lansate mai mult sau mai putin recent (vezi
"Moartea domnului Läzärescu"), si asa mai departe.
Altceva, ce-ti mai pofteste inimioara? Cere, si ti se va da! (Dacä se va putea!)