View Single Post
Old 15 Jan 2006, 17:22   #3712
BeNnY
Guru

BeNnY

Green Street Hooligans - 8.5/10 - O privire asupra "firmelor" (a.k.a. gastilor) de microbisti hardcore dintr-o Anglie rece si umeda. E si Elijah Woods prin peisaj, dar conteaza prea putin, pentru ca din intuneric rasar indivizi gen Charlie Hunnam (care e complet surprinzator, avand in vedere antecedentele gen Nicholas Nickleby) si Geoff Bell. Batai intre gasti, fotbal si bere.

Deer Hunter - 9.5/10 - Voi spune doar atat: scena de la sfarsit in care ei canta god bless america este absolut CEA mai usturatoare palma data patriotismului excesiv si tampit.

BASEketball 8.5/10 - Minunat. David Zucker all the fucking way. Si desi de cele mai multe ori este vulgar, nu e vulgaritate tampita. No fucking way. Si pun pariu ca Trey Parker si Matt Stone au avut un cuvant de spus.

Wrong Turn - 4/10 - "Six people find themselves trapped in the woods of West Virginia, hunted down by "cannibalistic mountain men grossly disfigured through generations of in-breeding." Asa deci. Cea mai buna descriere posibila. Filmul are vreo 70 de minute si e incredibil de plictisitor, canibalii aia nu sfasie si ei o bluza, o bluza a Elizei Dushku, nu. Singurul lucru usor distractiv din film e ca isi loveau victimele cu toporul in gura.

Hero - 9/10 - Ma gandeam sa dau ceva mai mic dar dupa aia m-am gandit la scena in care mor amandoi (you know who) de aceeasi sabie. Si in plus, nu este un Jet Li brainless shitty ci unul calculat si rece si luptele sunt relativ impresionante. Si apoi Tony Leung... Eh, compenseaza pentru vome gen crouching tigger.

Final Destination - 8/10 - Pentru ca ideea e misto, pentru ca modurile in care mor oamenii aia sunt absolut distractive si pentru ca are un ritm care nu te lasa sa te plictisesti. Pe de alta parte, actorii sunt slabuti si scenariul e prost. Ar fi fost mult mai bun daca era mai subtil.

Final Destination 2 - 4/10 - Daca primul era bun pentru lucrurile inovatoare si ingenioase, asta nu aduce nimic nou. E un sequel doar pentru ca apare o tipa din primul, altfel putea la fel de bine sa se numeasca remake. Aici actorii sunt ingrozitori, dar mortile sunt parca un pic mai bine orchestrate, iar daca nu, oricum, sunt mult mai brutale si mai grafice. Dar overall destul de plictisitor.

The Pink Panther (2006) - 4/10 - Hm, cred ca daca as fi ingaduitor as zice ca e un dezastru. Cum nu sunt, voi zice ca este un jeg. Este exact reteta clasica Hollywoodiana pentru a strica un film bun. Credeam ca este destul de clar ca Peter Sellers a murit si Inspectorul Clouseau o data cu el. Nu-mi imaginez ca l-ar putea recrea cineva. Cu atat mai putin Steve Martin, care este patetic, enervant si pur si simplu lipsit de orice subtilitate, clasa, stil, inteligenta etc. Este plictisitor, scenariul este foarte prost si banal si, de parca nu era de ajuns, in peisaj intra si Beyonce Knowles, care este o voma incredibila. Este uimitor cum strica ea un film. Si asta era deja stricat pentru ca nu are nimic din Pink Panther, decat tema muzicala, umorul, personajele si toate cele sunt hollywoodiene la maxim. Este doar o comedie proasta hollywoodiana, din pacate. Cred ca cea mai misto si cool prezenta este Jason Statham in cele 2-3 minute in care apare.