Thread: Scarface
View Single Post
Old 10 Jan 2006, 20:56   #22
Terror_IST
Guru

Terror_IST

Ma duc si eu sambata cu niste Ioni intr-un club dintr-ala funky unde n-as fi calcat daca n-ar fi fost implicate mai multe sticle de J&B. Asa ca in timp ce-mi faceam de lucru cu licoarea si house-ul imi bubuia in urechi observ prin marea de oameni imbracati in haine care mai de care mai pestrite doua cuvinte pe spatele unui tricou: CARLITO BRIGANTE! Vadit contrariat ma indrept catre persoana respcetiva si batandu-l usor pe umar il intreb: "Scuza-ma, ai idee cine e tipul de pe tricoul tau?", la care el raspunde: "Ce-ai frate, faci misto?", eu: "Nu!", el: "Pai de unde dracu' sa stiu, e un tricou in p**@ mea!" Ma intorc linistit la loc gandindu-ma: "Ignoranta e o binecuvantare!". Socul cel mare vine peste vreo 15 minute cand din nou in marea de oameni observ un alt inscris pe spatele unui tricou: SCARFACE! (Intr-un final am aflat ca e vorba de o linie vestimentara de la "de Puta Madre")
De unde, urmatoarea chestiune: Doua filme cu gangsteri de Brian DePalma, doua filme cu Al Pacino (care moare in final), care e mai bun? Primul la vremea lui a fost considerat prost dar cu timpul a devenit un clasic iar cel de-al doilea desi mai echilibrat nu prea s-a bucurat de aceeasi faima. Imi aduc aminte numai ca la fiecare MTV Cribs cand mergeau in viloiul unui rapper, primul DVD din colectia de filme era obligatoriu "Scarface". Mie personal, mi-a placut mai mult fostul dealer purto-rican ramas fidel codului decat megalomanul cubanez care a vrut sa aiba lumea la picioare. Deci, Carlito Brigante VS Tony Montana, the winner is?