Originally Posted by st3fan:
Originally Posted by raptor:
te poti simti bine ascultand Portishead?
|
Da, cateva melodii ma relaxeaza.
|
Glory Box?
anyway...
eram ieri la schi, pe una din partiile din Predeal...de fapt la jumatatea uneia dintre ele...ajunsesem pana acolo cu chiu cu vai, cu slalomuri printre alti schiori (schiori nu ca mine)...ma opresc, ma uit in jos, mai erau vreo 50 de m pana la casa de bilete pt telescaun...ma gandesc putin, scot mobilul, dau un apel scurt (apel pe dracu), imi scot manusa de pe mana stanga, ma uit la umflatura capatata dupa cazatura pe fund (cazut si el pe mana cu pricina) care se aflase cu 1h inainte pe o sanie, pe alta partie, bag manusa la loc, ma uit in jur, ma aplec, imi scot claparii, iau schiurile in spate si o iau la vale "accidentat"...eram desigur singurul care cobora cu schiurile in mana, ca restul urcau...ma intreaba unul echipat corespunzator: "aveti nevoie de instructor?", "nu', zic, si cobor mai departe. De ce nu am ramas pe partia pt incepatori, aia cu inclinatie de 0,01 %? Si de ce dracu unii parinti isi lasa plozii sa se joace la terminarea partiei pt sanius? Doar ca sa-mi pot eu rupe noada curului? Da' de instructor tot voi avea nevoie data viitoare...