View Single Post
Old 06 Jan 2006, 08:18   #197
st3fan
Guru

st3fan

Send a message via Yahoo to st3fan
Eram la Piata Victoriei, singur, cu niste casti in urechi, ascultam Portishead, ma simteam bine...In fata mea era cu spatele un nene imbracat in blugi, o geaca de piele si pe cap o bartai caciula din lana.Nu eram prea atent, distanta intre mine si persoana (ba chiar personajul, veti vedea de ce) respectiva era de aprox. 3 metri.2 masini parcate pe trotuar, tipul trece pe langa ele si in trecerea lui avand o cheie sau ceva ascutit in mana le zgarie...de la o portiera la alta.La prima masina am zis ca am eu halucinatii, de la a doua era totul clar.M-a lovit apoi o curiozitate de a ii vedea fata.Grabesc pasul, ma apropii de el, pana ajung intr-un unghi lateral...il vad....Mai exact ii vad pielea zbarcita si parul alb.Pe putin 60 de ani...Trec pe langa el, ma intorc sa il vad mai bine.Avea o privire de gheata, o fata inmarmurita si nu, inca nu era mort(poate nu fizic).Presupun ca proprietarii masinilor au spus "Ai dracu golani", gandindu-se la niste pusti plictisiti de 13-14 ani.Dar ce avea batranul ala de zgaria masinile oamenilor?
st3fan is offline   Reply With Quote sendpm.gif