Originally Posted by Alex Leo Serban:
auzi, ma lashi cu paul calinescu al dumitale!?
kestia cu plictiseala e overrated...
in plus, spune-mi la ce te plictisesti ca sa-ti spun cine esti.
eu, recunosc, regret ca nu m-am plictisit la 'kk'! nu e un semn bun pt gustul meu.
unii se plictisesc la bergman & antonioni - cu astia, n-am ce discuta.
altii (ca mine) la 'lotr'.
it's all a matter of refinement.
de ce ar trebui cinema-ul sa fie - vesnic - in postura de 'catering to the feeble-minded', asta as vrea sa stiu.
& de ce sint targetate toate blockbusterele astea for 5-year-olds? (aici stiu raspunsul...)
shd i state it again? i expect MORE from cinema than just entertainment!
i mean, sorry, nimeni nu citeste Literatura ('war & peace', that kinda stuff...) ca sa 'se distreze', for chrissake!
dar tu n-ar trebui sa vorbesti inainte sa vezi filmu; it's not professional, if u want my opinion.
|
Tu nu esti capabil sa intelegi un lucru simplu, sunt "filme" si "filme". Ciripesti ca un papagal aiurea. Tu nu intelegi ca sunt genuri diferite, si te dai interesant pe forumuri. Un "expert" ca tine trebuie sa inteleaga ce gen de film e KK. Daca tu te-ai dus la KK sa vezi filozofie sau mai stiu eu ce poveste complicata inseama ca esti un fraier. Judeca filmul pt ce vrea el sa fie.
Postul tau arata o imaturitate dusa la extrem, ori nu esti capabil sa pricepi, ori te faci ca nu pricepi ca sa bati nu stiu ce record de posturi. Eu zic sa lasi engleza aia invatata de pe Cartoon Network si sa vorbesti romaneste.