Harry Potter 4 - 5/10 - Da, nu mai e 9/10. L-am vazut din nou si filmul e mult prea inghesuit, grabit si totalmente isteric. Si e numai vina lui Mike Newell. I-a pus pe toti sa alerge prin camera, sa tipe disperati, sa zgaltaie lucruri si a facut din Gambon si Gleeson un fel de clovni. Oricum, cine nu a citit cartea sau cartile nu cred ca intelege ceva din filmul asta, sau daca da, useless, ca in principiu partile cele mai bune au fost lasate afara sau s-a trecut prin ele atat de repede ca nici nu-ti dai seama. E mult sub HP3 si nu avea ce sa caute in top10-ul meu.
Dreamcatcher - Cred ca am pierdut primul sfert, dar, oricum, e relativ distractiv de vazut. Niste extraterestrii vin pe pamant si exista o trupa special pregatita pentru situatii din-astea care-i inchide intr-un quarantine zone. Doar ca in zona aia sunt prinsi 4 baieti draguti care habar n-au ce se intampla si incep sa fie mancati/violati de extraterestrii care infecteaza oamenii si ies prin anusurile lor. Minunat. Sa zicem ca daca-l vezi undeva pe la 5 dimineata nu adormi.
Barbie of Swan Lake - 1/10 - Pentru ca e prozaic punk, post-punk si tezist si post-tezist. Ceva de genu' sa nu futem vrajitori ca luam gonoree si ne transformam in lebede.