L-as fi bagat in topul filmelor din 2005.Foarte misto din pdv al montajului, cam obositor uneori, unghiuri de filmare foarte variate asupra aceluiasi subiect.Scenariul sta in picioare dupa parere mea, chiar foarte bine.Gros-planuri pe ochi, miscari de camera, chiar ca se vede ca nu e tocmai hollywood.S-a muncit mult la acest film.Simt ca a vrut parca sa traga un semnal de alarma asupra ceea ce se intampla in Africa.
Quote:
la minusuri ar fi partea de 'big business si corporate coruption', toti rai rai si fara suflet si partile cu 'oh boy saracii africani sunt fututi in cur on a daily basis si nimanui nu-i pasa' care pe mine nu ma mai misca.
|
Nu e chiar asa grav precum pare, dar cu siguranta in unele zone ale africii se intampla asta, that's for sure.
Ciudat pentru mine este ca nu am simtit drama africanilor, ba chiar nu m-a prea afectat emotional.Poate ca am urmarit mai mult alte chestii si nu m-am lasat bagat in poveste.Da, trebuie sa mentionez si aparitia montajului de atractii, analogia intre o statuie si un tip...Chestie ultra fumata, dar de apreciat ca inca se mai cauta folosirea montajului marca ruseasca.Ii dau un 9, sunt sigur ca ar fi aparut in primele 3 pozitii din topul 2005 daca l-ar fi vazut mai multa lume.