Originally Posted by Nightwane:
"Moartea Domnului Lazarescu" (f.utu-i, ce titlu lung) este o simpla reinventare a povestii "Fetita cu chibrituri" numai ca e fara chibrituri, fara fetita. Oricum, cert e ca nobody gives a f*** about old people. Si e si normal sa fie asa.
Am vrut sincer sa imi placa. Dar n-a fost sa fie. Si nu pt ca am fobie de filmele romanesti. Nu mi-a placut pt ca e mizer si ieftin. Foarte ieftin. All in all, it's an overrated piece of artsy-fartsy crap. Uite unde era Lars Von Trieru' Romaniei. Ca-cat! Jur ca nu ma mai uit la nici un film romanesc cate zile oi avea.
|
prietene,pe cate forumuri o sa mai plimbi textul asta?aici mai e cum mai e si poti primi raspunsuri calificate,dar pe forumul level erau numai pusti carora li se rupea de hodorogi ca tine

stai linistit,cristi puiu presupun ca si-a notat observatiile tale si NU te va suna in direct si la tv.si asta din 2 motive:unu,el nu e basescu si doi(ceva mai trist),tu nu esti ctp(desi,la fel ca el, vii cu acelasi discurs in locuri diferite si in fata unor oameni diferiti)