View Single Post
Old 27 Dec 2005, 22:36   #3618
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

SAW Doua Degete.

Oh Yes, There Will Be Menstruation.

Inceputul, absolut post-vaginist, te avertizeaza ca SAW 2 e de fapt SAW 1. Cu alte personaje. Si cam atat. Practic, SAW2 e la fel de verde ca primul (nu ca verdele ar fi o culoare rea pt un film, vezi "Man Thing"). Si la fel de prost.
Tinand cont ca SAW 1 = SAW 2 si tinand cont ca SAW 1 a facut c.acatul praf, SAW 2 goes a little bit further si da cu c.acatul direct in ventilator.
De storyline nu am ce zice pentru ca nu pot spune ca m-a gadilat anal foarte mult (au contraire, to use my uber-rusty french) dar nici macar capcanele nu sunt ingenioase sau, f.utu-i, macar gory. SAW este un fel de "hai sa ne masturbam dar ne oprim inainte de a ajunge la orgasm pentru ca nu vrem sa ejaculam pe public". Ceea ce e trist. Putina ejaculare nu strica niciodata. Din contra, sperma contine proteine.
La fel ca SAW 1, tot cu un videoclip de-al lui Britney Sperms seamana. Si scenariul e cam la fel numai ca apar mai multi oameni.
Nu mi-am dat seama daca are sau nu muzica. Nici scenariu. Nici actori. Ah, si pare ca regizorul, cand se filma Saw Two Fingers Up Your Arse, era tot timpul plecat. It's that bad.
Nu imi dau seama de ce toti actorii se comporta ca virginele la f.utut in tot filmul. Si nenea politistu' seamana foarte mult cu Barbra Streisand.
Un film perfect pt uber-geeks si uber-mainstream fans.
I want gore.

0/10