Thread: Stie cineva?
View Single Post
Old 22 Dec 2005, 12:03   #18
katalyna
Novice

katalyna

Buna!

Da , filmul chiar merita vazut! Nu seamana cu nici un alt film de Craciun pe care l-am vazut pana acum . In primul rand , sunt foarte multe personaje , asta e cam ciudat . Practic , nici macar nu exista un rol principal . Eu au promovat filmul ca fiind o comedie , dar de fapt este mai mult drama . Bine , sunt si parti amuzante , dar aproape fiecare personaj plange la un moment dat . Pentru ca mama lor ( Diane Keaton ) este pe moarte . Si cam asta domina tot filmul . Ideea de a petrece ultimul Craciun cu persoanele pe care le iubesti . Ce e foarte interesant este faptul ca personajele sunt umane , in sensul ca nu exista personaje negative sau pozitive , nu exista o absolutizare in sensul asta. Deci sunt ca oricare dintre noi individual , si ca familie . De exemplu , Sybil Stone ( Diane Keaton) este o mama si o sotie iubitoare , e amuzanta , draguta , dar in acelasi timp , atunci cand o cunoaste pe cea care ii va deveni nora( Sarah Jessica Parker) este rautacioasa . Pe mine chiar m-a impresionat , cu atat mai mult cu cat regizorul si scenaristul filmului este la al doile sau film , practic un incepator. Dar e diferit , e difert de tot ce am vazut pana acum, si chiar m-am uitat la toate filmele legate de Craciun.
katalyna is offline   Reply With Quote sendpm.gif