HBO e cel mai tare! Deadwood e genial, am vazut prima serie la tv si a doua pe dvd...super tare, are tot ce poti sa-ti doresti de la un serial...mie nu imi plac in general western-urile dar Deadwood are ceva aparte iar personajele sunt foarte bine conturate si situatiile in care sunt puse te fac sa nu mai judeci in termeni de "bine" si "rau",pt ca limitele sunt incalcate constant.
Am avut ocazia sa vad si Rome...absolut superb, de la personaje, dialoguri,costume,decoruri,perspectiva serialului (adik Roma in vremurile de glorie vazuta de doi fosti soldati,oameni obisnuiti).E socant,provocator,indraznet ...e un serial extraordinar de bun.
AXN este un alt program foarte bun,eu am urmarit reality-show-uri foarte bune acolo (nu Survivor sau Big-Brother,care sunt f proaste dupa parerea mea) ci Eco-Challenge si The Amazing Race le recomand oricui vrea sa vada ceva de calitate...just watch it and then get back to me.
Alte seriale care merita(dupa parerea mea,am vazut ca unii n-ar fi de acord) sunt Lost (din pacate a cam luat-o pe aratura sezonul 2) si Desperate Housewives ...mie mi se par foarte bune,cu dialoguri inteligente si situatii mai putin intalnite in alte seriale...plus ca actorii sunt foarte buni si bine alesi.
Aaa...sa nu uit Prison Break.A vazut cineva pana acum? E entertainment pur, nu va asteptati la situatii verosimile ... e un fel de Oz mult mai facil si cu actori mai hot (cel putin Wentworth Miller

.Ma rog, Oz in sensul ca se petrece intr-o inchisoare...Stiti cumva daca vreo televiziune romaneasca are intentie de a-l achizitiona?