House of the DEAD 3/5
“Isla del muerte, u say…”
Wow tittiez
Seems scarry…
Asta se vrea horror????
Montaj prost
Capitanul vasului zice “I found a spot for our merchandise”
Eu zic zombie island massacre, anyone?
Wow..how pathetique… inserturi dintr-un pc game de mana a 6a
Cat de original… o sa vina o furtuna
This feels just like scoobydoo
Oare gagica necuplata o sa supravietuiasca?
Ink o taietura de montaj de kkt
OMFK!!!!!!! Aia care alearga prin padure sunt zombiez?
“what the hell is that? It looks like it`s built a millenia ago!”
OMFK…nu-mi pot crede urechilor, careva a zis “didn`t u ever watch scoobydoo?”
Tittiez again… that’s nice…not thrilling, but nice
CEE??? “they are dead but reanimated bodiez, like in a Romero movie” zice tipu cu camera digitala
Inca un insert d kkt dint-un pc game de kkt
WOWWWWWWWWWW zombiez care inoata
Uber-WOW zombiez care sar din copac in copac mai ceva ca veveritele
“it seems there`s an interference…radios&cell phones don`t work”
ar fi fost culmea sa functioneze
ala din tufisuri e un calugar zombie sau ce?
Zombiez care ies din mlastina acoperita de ceata
Daca avem zombiez care inoata pe muzik electronica ar fi cazul sa avem o eviscerare subacvatica, dar NU… ma simt revoltat
LIBERTY, japoneza in catsuit din latex cu streagul americii a intrat cu cutitul in apa
THIS IS SOOOO OVER THE TOP: zombiez care scuipa acid!!“there must be some scientific explanation 4 this!” si ni se spune legenda unui pirat spaniol (care seamana cu marlon brando chel) si l-a omorat pe un tip care seamana cu napoleon batran
cum lumea primeste arme, e de asteptat ca urmarea sa fie un shooter 100% brain dead demn de un film americacan…
…….dar seceventa de lupta care urmeaza (gen ca sa ajunga la casa supravietuitorii tre sa-si croiasca drum cu armele prin enspe mii de zombiez pe fundal muzical retard de hiphop) e atat de lunga, retarda si demonstrativa (freeze motion, sange dubios, travuri circulare) ca ma duce cu gandul la lucruri bune care fac din too much, more than a lot ( Brain Dead, p jakson) un lucru cat se poate de pozitiv
totusi, de unde dracu stiu astia sa se lupte mai ceva ca van damme, schwatzenegger si bruce lee la un loc?? (probabil pt ca e dupa un joc) si de ce unii zombiez zboara si altii nu ? ( or fi in functie de nivelul de dificultate al nivelului de joc atins??)
stiu ca n-ar trebui sa gandesc “Oliver Stone” dar ma gandesc la el si Rodriguez
filmul devine chiar entertaining/intersant si dupa cateva momente gen emotionale care erau necesare aflam si “explicatia stiintifica” (frankenstein/house of wax/alien4)
din pacate personajele sunt imbecile si casa explodeaza inainte sa vedem mai mult din lipitoare aia senzationala cu dinti fiorosi
“greg…greg!! Say something!!” si urmeaza ceva foarte nice
piratul (calugarul din tufisuri adik) o injunghie pe demoazela care era singurica si banuiam eu ca o sa scape cu sabia lui de pirat spaniol in between her over-developed tittiez , e decapitat si I se calca pe cap… glorious, I say
pe final aud ceva gen “reanimated homo sapiens”
all in all, a very enjoyable movie… daca treci de primele 40 de minute
Tell me what to do, tell me what to say
|