View Single Post
Old 11 Dec 2005, 22:17   #3556
europe_east
Guru

europe_east

pentru Leonard: am incercat sa ma uit la Waking Life... mai incerc. mi se pare interesant ca experiment, niste personaje desenate vorbind despre sensul vietii.. amuzante stereotipiile de limbaj, personajele foarte realiste-- amuzant spre genial faptul ca sunt create din creion. dar marturisesc ca filmul nu ma prinde, ma intereseaza foarte putin ce au de spus aceste personaje desenate, desi subiectele atacate ar merita atentie... cred ca daca ar fi fost vorba de persoane in carne si oase jucand m-ar fi prins.
ma cam supara apropierea de stilul din before sunrise/before sunset. nu-mi place ideea ca linklater se cam repeta... de fapt cred ca am inteles ce imi place mai mult la before sunrise/before sunset... e ce se vede pe fata actorilor atunci cand nu vorbesc. emotiile, mai exact. rezultat sa zicem asa al discutiilor, etc. (remember ethan in ultima scena din before sunset? ...........) u don't have that with cartoons. oricum, mai incerc. tu ce parere ai despre WL? dar slacker? nici la ala nu m-am putut uita....
europe_east is offline   sendpm.gif