View Single Post
Old 09 Dec 2005, 05:43   #511
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

In sfârsit, s-a prins cä vorbesc evaziv si la conditional optativ! :w00t:
Numai cä nu s-a prins de ce: päi ca sä-l fierb nitel în suc propriu, evident!
Si de ce anume? In primul rând, pentru cä mä amuzä teribil obsesia asta paranoidä cä ar vrea cineva sä-i fure scenariul, ideea, nu-s' ce! A FOST SINGURA CHESTIE LA CARE A REACTIONAT - da' naspa RAU! Luni de zile m-am tot întrebat: dom'le, ästa-i chiar amortit, inert, dus...? Alzheimer n-are, cä äla nu prea începe înainte de saizeci de ani (normal, mai existä si dementä vascularä, si Lewy, si fronto-temporalä, si a lui Pick, si Creuzfeldt-Jakob, si Huntington... explicatii s-ar fi gäsit...). Ei, si în sfârsit am nimerit-o! Cum am insinuat cä s-ar fi putut sä trimit dosarul nostru, (conform întelegerii valabile de cinci luni si sustinute de toatä echipa), cum - KA-BOOM!!! Särirä topicu-n aer si mai multe nu!
Nici mäcar n-a stat sä cugete cä, dacä îi furä cineva ceva, ar avea toate motivele SA SE BUCURE, pentru cä povestea e înregistratä legal, si nätântolul ar fi bun de platä big time! Da' de unde-atâta cugetare? Vrabia Mihai Viteazu'!
Oricum, exercitiul a fost interesant. Scoate-l pe unu' din tâtâni, da' bine, si-ai sä-i vezi ADEVARATA FATA. Felul cum se ceartä cineva, cum reactioneazä când îsi pierde controlul, modul cum insultä, cum contraatacä - toate astea spun multe! (Si CONFIRMA multe, în perspectiva ultimelor luni.) Observati cä, de cel putin douä ori, s-a repezit sä arunce: "probabil" sau "bänuiesc" cä "l-ai semnat cu numele täu"! Direct la asta s-a gândit. I-o fi trecut prin minte, cumva, cä am väzut stampilele de la Dacin Sara astä varä, pe pagini? S-o fi gândit, poate, cä nu-s chiar venit cu pluta, sä-mi tai singur craca? I-o fi scârtâit mintea (cä resurse sä bubuie, n-are) cä mai degrabä as fi mers EXACT PE FORMULA STABILITA DE TOATA LUMEA, trimitând un scenariu semnat cinstit, cu contributia fiecäruia? O fi fost capabil sä conceapä cä mai era nevoie sä se ajungä si la FORME LEGALE de vânzare-cumpärare, pânä sä se poatä declansa litigii?
Nici un semn, nici o sugestie, nici o întrebare sau comentariu în sensul ästa! Una-douä, direct sä mä facä hot!
Poate cä de "prezumptia de nevinovätie" n-a auzit - dar pentru cä si-a permis sä se repeadä numaidecât la o asemenea concluzie, din clipa asta îl bag înapoi de unde-a iesit de nu se vede! Si nici altcineva sä nu-l mai vadä vreodatä!

* * *

O rugäminte: lämuriti-l careva sä se mai astâmpere cu obsesiile astea "proletare" si "proletcultiste" - chiar se face de bäcänie-ntr-un hal färä de hal! Imi aminteste de un tigan beat din piatä, cam prin 1985, cäruia un cetätean enervat de panarama pe care o fäcea i-a dat o palmä. Amärâtul a început sä ragä isteric o serie de imprecatii, trecând prin "dobitocule" si "prostänacule", pentru a finaliza cu insulta supremä: "Mosierule!!!" :lol: De, asa era la modä pe-atunci! Acum, îi däm cu "proletariatul" si "proletcultismul", c-asa suntem noi, bine orientati! La o adicä, as putea si eu sä aberez, fäcându-l "nazist", "separatist basc", "agent Al-Qaeda" sau "Mitsuhide", da' mai stii, unii ar putea crede cä vorbesc serios! :?
In rest, dacä vrea sä dea publicitätii ORICE din comunicärile noastre (e-mail-uri, chat-uri, etc.), nu va reusi decât sä-mi facä un serviciu, cä nu-mi amintesc sä mä fi prins vreodatä cu nädragii-n vine. Poate sä le "interpreteze" cum vrea - inculsiv, dacä am spus pe undeva "demo", sä zicä: "uite - e demagog!", dacä m-am plâns c-aveam gripä, "cerseste compasiune!", dac-am bäut o bere cu Notorious, "cautä prozeliti!", dacä m-am bucurat de ceva, "e festivist!" (nu, sorry: el crede cä "festivismul" e atunci când ai draci, cä l-a mentionat apropo de protestele mele din ultimul timp; explicati-i cä vine de la "festiv", adicä "särbätoresc"; mersi mult), dacä am citat din Somerset-Maugham, sä mä facä gay nedeclarat, sau dacä am negat holocaustul, sä mä taxeze de "antisemitism" (adicä nu, cä asta nu se pupä cu fixatia "prole").
Hai, cä tot s-a ajuns la bâlci aici - pune-le, copilu' japonez! Pune-le! Da' repede, cä mai tin chestia asta deschisä exact pânä vin rezultatele de la T.V.R., adicä äl mai târziu prin 19 decembrie. Pe urmä, cred cä-i pun lacätu', cä florile de-astä varä au murit si put.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif