View Single Post
Old 08 Dec 2005, 23:36   #3537
Felix
Senior

Felix

Originally Posted by MinRep:
Harry Potter and the Goblet of Fire - 8/10: ar fi mai multe de zis aici... Desi seria progreseaza si se vede profesionalismul si daruirea celor implicati, parca partea a treia (tot) mi s-a parut cea mai reusita de pana acum... Nu ca acest HP4 nu ar avea cu ce se lauda, dar parca la capitolul constructia subiectului sufera un picut (unele scene sunt cam fuserite). Totusi, il avem pe Brendan Gleeson intr-o forma exceptionala, pe Ralph Fiennes maiestrind rolul lordului Voldemort (desi machiajul parca e acelasi din "Pacientul englez" ), pe Miranda Richardson ---> si aici nu mai trebuie cuvinte... Filmul este ceva mai intunecat decat predecesoarele (probabil si mai greu se suportat pentru un anumit segment al spectatorilor), dar asta cred eu ca arata maturitatea la care a ajuns seria "Harry Potter" odata cu ultimele doua productii...

Total de acord si as mai fi si mai de acord daca cinmatografele din romania ar decide ca un film se difuzeaza inainte de lansarea DVD-ului . Toate cuvintele mele de lauda la adresa acestui film ( am fost impresionat de "dansul" lui Ralph din scena din cimitir ) si mai ales a progreselor facute fata de anterioarele ( mult mai bine realizate efectele speciale ) dispar in fata revoltei pe care o am fata de sitemul asta idiot ... Chiar nu inteleg daca filmul s-a lansat pe 2 decembrie de ce se insista ca filmul sa ruleze doar in Bucuresti ( sper sa ma insel ) . Nu are nici o logica si sunt revoltat nu numai datorita filmului asta , dar cu absolut toate filmele se intampla asa . Si am gandesc ca eu care locuiesc in Iasi , atunci cineva de la Buhusi nu o sa vada nici DVD-ul . Sorry ca sunt putin pe langa topic insa cateodata se mai umple paharul