View Single Post
Old 08 Dec 2005, 15:34   #507
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Re: Parere

Bãi, aici parcã e rãzboiul dintre Palate: Bãsescu ºi Tãriceanu, îºi trag ºuturi unul altuia. ºi aºa cum PNL spune cã la spune cã datoritã lor a ajuns Bãsescu preºedinte ºi PD spune cã datoritã lui Bãsescu a intrat PNL în Guvern, aºa ºi aici cu scenariul ãsta amãrît. E discutabil. ce se întîmplã la vîrf în politicã se pare cã se extinde ºi la 'Fiii patriei'

Originally Posted by costobocus:
In mod sigur, toata lumea a imbratisat o parte beligeranta si o injura pe cealalta.
Nu prea. În cazul meu e 50-50. niciodatã n-am fost foarte hotãrît, aºa cum nu-i înþeleg pe aceia care au o echipã de fotbal favoritã ºi trag cu dinþii de pãrerea lor orice s-ar întîmpla.
Pe de o parte, amîndoi au dreptate, pe de alta ambii greºesc.
pro Silver: are dreptate cã proiectul iniþial e nãscocirea minþii lui. iar Pitbull poate nu trebuia sã facã atîtea compromisuri la filmare (nu la scenariu), în sensul cã 'filmãm oricum', mai ales cînd ºtim bine cã o persoanã importantã a renunþat la proiect (Mihnea spune cã cu trei zile înainte ºtia cã va renunþa. eu am avut impresia cã mai existau ºanse ºi abia la filmãri am vãzut cã lipseºte) ºi a trebuit sã acceptãm 'soluþia imoralã' a noii actriþe gãsite pe ultima sutã de metri ºi pierdutã dupã 2 ore de filmare ºi care oricum n-avea nici o treabã cu proiectul.
Pro Pitbull: într-adevãr ºi Silver a avut o atitudine de ignorare a muncii celorlalþi în ultima parte a poveºtii ºi el ºi Cartman nici nu s-au þinut de cuvînt cã vor scrie noua variantã 'în 3 zile' (asta la ultimul meeting de acum vreo 2 luni) ºi cã apoi ne vom întîlni cu toþii ºi vom discuta pe marginea ei. nu s-au þinut de cuvînt ºi am aflat de pe forum sau mail ulterior cã aveau de gînd altceva decît ce discutasem atunci la meeting.
ºamd.