|
Parere
Permiteti sa imi dau si io cu parerea .. ca nu pot sa imi vad de treaba mea ..
Deci nu tre' sa fii psiholog sa vezi diferentele si motivele care au dus la deznodamantul de mai sus.
Din ce am vazut, ati simtit de la inceput ca o sa fie probleme, dar nu le-ati constientizat. Ati sperat pana la sfarsit. Ca sunteti firi diferite e clar. Ca fiecare crede ca stie mai mult decat altul, iarasi e clar.
Dar nu inteleg de ce nu vreti sa bateti palma si sa va vedeti de drum. Poate trebuie sa va intalniti si sa va luati la bataie, old-fashioned way, si asa poate va trece.
In mod sigur, toata lumea a imbratisat o parte beligeranta si o injura pe cealalta. Sau chiar nu-i intereseaza. Dar imi pare rau, pentru ca amandoi aveti partile voastre bune, si e pacat ca acum nu le mai vedeti.
Mie mi-au placut postarile scenaristilor, si pe de o parte, ma simt mai apropiat de ideile lor. Ca avem cash la gura si alte alea, asa este. Dar cu certitudine, credem ca se poate mai mult.
In ceea ce-l priveste pe Mihnea, l-am cunoscut doar cateva ore in persoana, si se vede ca este pasionat de ceea ce face. Poate nu e el viitorul Tarantino, dar eu nu pot sa-i reprosez ceva. Se vede cata munca a pus, si nu numai pe cd-ul cu pricina, ci si in spate. Eu am fost suprins cat credit mai era dispus sa acorde proiectului, cand s-a vazut ca nu a iesit cine stie ce pilot (parerea mea). Si atunci o decizie luata rational ar fi fost binevenita. Se facea partaju' si comedia se termina.
Dar nu, voi ati vrut sa aveti copilul perfect din doi tati imperfecti. Si tatal natural credea ca e desupra tatalui vitreg, si invers. Cred ca va amintiti de Intoarcerea din rai, si cum poti sa iubesti doua femei in acelasi timp. Cam asa sunt io, un observator humil al proiectului, si nu stiu pe cine sa iubesc, si pe cine sa urasc.
Referitor la drepturile de autor, am mai fost vreo cateva cazuri pe aici, si e adevarat ca ideile in sine nu sunt inregistrabile. Si daca cineva a avut o idee la fel ca tine, nu prea ai cum sa demonstrezi ca ti-a furat-o. Daca ai mai si muncit cu respectivul, riscul meseriei. Daca are si personajele tale, atunci se mai poate discuta despre furt. Da nu cred ca va fi cazul.
Si cum cred ca niste pupaturi de impacare, asa ca pentru hapi-end, sunt 'escluse', lasati-o si voi asa, ca o telenovela. Cand o sa ajungeti mari si tari, o sa scrieti varianta voastra despre cum a fost cu Casa creatorilor, si nu o sa stie Academia aia obosita de film, cui sa-i dea statueta.
Pacat, maica ... mare pacat..
|