Am vazut Bully. E, asta e cu totul si cu totul altceva. E minunat cum exprima Larry Clark furia si dorintele adolescentilor. Aici scenele de sex nu erau deloc gratuite si inutile (desi e clar ca tipului ii plac... mult adolescentele, dar cui nu-i plac?!), iar filmul asta chiar vrea si reuseste sa spuna ceva. Cum oamenilor alora li se parea atat de usor si cool si FUN sa omoare pe cineva si pusi in fata faptului implinit se caca toti pe ei si se paranoizeaza si se angoaseaza si incep sa dea vina unii pe altii si sa simta nevoia sa marturiseasca cuiva (cine zicea ca un criminal marturiseste intotdeauna sau ceva de genul asta?). Iar dupa ce l-au omorat, sunt out there, ingroziti si speriati si habar n-au cum sa-si continue vietile. Scena crimei mi s-a parut absolut geniala. Cat e de brutala etalarea furiei acumulata de-a lungul a 18 ani si dezlantuirea ei. Muzica e geniala
Ok, Larry Clark nu e un regizor prost, dar Ken Park e un film prost. De fapt nu stiu daca e prost, doar nu mi-a placut.