Originally Posted by cherryblossom:
Before Sunrise & Before Sunset - actori foarte buni, dialoguri inteligente amestecate cu o doza buna de romantism, intrebari-tema pentru acasa aruncate privitorului (de ex. de ce ne atrag persoanele care nici macar nu prea ne plac)... excelent, mai scoate Linklater vreo parte? dar mai bine nu, e previzibil ce-o sa se intimple mai departe
|
A fost întrebat Ethan cînd a venit la noi ºi a spus cã au de gînd sã facã în total 5 pãrþi, deci încã 3. ªi spunea cît scepticism au întîmpinat ca sã facã Before Sunset, nici un producãtor nu era interesat (tocmai fiindcã nu-ºi imagina nimeni cã are rost o continuare la Sunrise). Nu ºtiu dacã e previzibil. viaþa e previzibilã? aºa cum primele douã au fost mai mult autobiografice (pentru Ethan, Julie ºi Richard), vor lãsa lucrurile sã curgã de la sine ºi viaþa va decide momentul cînd vor trebui sã se reîntîlneascã.
Originally Posted by cherryblossom:
totusi, cred ca as citi cite ceva din cartile lui Ethan Hawke, tipul mi se pare destul de complex..
|
ai dreptate. scrie superb!
@europe_east: „arunca unul o replica, una singura, si muntii se muta din loc”... îmi plac comentariile tale.
„La filmele astea insa timpul asta s-a dilatat aproape pana la dimensiunile normale!”
Trebuie spus cã cele douã diferã în aceastã privinþã. Sunrise se desfãºoarã în decursul a circa 12-24 ore, deci sunt folosite elipse temporale, pe cînd Sunset este 100% în timp real, 80 min filmul, 80 min acþiunea.
vreau sã vã întreb pe amîndouã ce pãrere aveþi despre Waking Life? (nu ºtiu dacã aþi scris pe forum dar parcã nu)
p.s. vã rog eu, nu mai amestecaþi Bergman cu Linklater cã mi se face rãu