View Single Post
Old 03 Dec 2005, 23:33   #3514
BeNnY
Guru

BeNnY

notorious, ti-am sters mesajul in care-i raspundeai lui Korben pentru ca era inutil si prelungea la fel de inutil o discutie pierduta.

The Curse of the Were-rabbit - 9/10 - Personajul mitologic de temut IEUROLACUL aduce satenii linistiti intr-o stare de teroare patologica si le mananca legumele uriase. Cam asa suna cel mai simpatic si destept film animat al anului. Deosebit de delicioase referintele la King Kong si Frankenstein.

Harry Potter and the Goblet of Fire - 9/10 - Pe langa faptul ca e involuntar unul dintre cele mai intens traite filme pe care le-am vazut vreodata, nu mi-a placut atat de mult cat as fi vrut. Poate pentru ca o buna bucata se axeaza pe adolescenta si cat de disfuncta si groaznica (poate sa fi)e ea; problema care e bine ilustrata, dar nu ma impresioneaza pe mine cu nimic in momentul asta. Altfel, nu mi se pare deloc un film caruia sa-i poti imputa ceva. Filmul asta se vede si se traieste si atat.

Airplane - 9/10 - Revazut a treia sau a patra oara. Asta e frumos la filmele de genul asta, niciodata nu inceteaza sa te amuze. Adica am ras poate chiar mai mult la fiecare gluma de fiecare data.

Troia - 5/10 - E un film de cacat si toate cele, dar deloc voma intuibila in spatele tuturor criticilor si a vorbelor.