View Single Post
Old 03 Dec 2005, 15:59   #494
silver_boy
Guru

silver_boy

Scenariul in varianta de sitcom (asa cum l-am dorit initial) a fost terminat ( incluzand retusurile) si trimis "romaneste" in ultima zi de concurs, asa ca timp de evaluari n-ar fi fost.

Cum "iarna nu-i ca vara", varianta de serial retusata de Mihnea intra in iunie daca nu ia "scurtu". (Daca mai vrea ,evident, sa-l trimita). Ar fi fost impropriu sa chinuim juriul cu doua variante pe aceeasi tema, asa ca de data asta o sa-i chinui numai eu.
In vara ii chinuim si cu Mihnea. (Orice juriu merita asta.)

Demo-ul filmat de Pitbull asa cum i-am repetat-o necontenit, poate fi aratat cui crede el de cuviinta (e munca lui, efortul lui, meritul lui - si nu numai) iar daca vreun producator e interesat, voi spune da in aproape orice fel de conditii.
Una peste alta, la repetitia ultima Pitbull mi-a retezat-o foarte scurt: scenaristul si-a incheiat treaba, regizorul preia totul. De-acord.( cu amendamentul ca asta se intampla totusi cand scenaristul isi cedeaza/vinde drepturile) A reprosa ca nu tin cont de "ceilalti" atata timp cat tu n-ai facut-o tinand cont de mine de cartman and the others e, cel putin, o contradictie.
Daca e cineva care nu te-a crezut nici o clipa un "fraier incorijabil" imi place sa cred ca m-am numarat printre ei. In fine...
Deadline-ul fixat de tine n-a putut fi onorat nu din rea vointa sau spirit segregationist ci din motive in-temeiate ( daca vrei iti fac o lista)
Ideea e urmatoarea: A fost trimis (aproape in-extremis) varianta de sitcom. Ce-o sa fie? Habar n-am. Ia, foarte bine! Ne imbatam ca porcii. Nu ia, asta e, ne imbatam vara viitoare cand vei trimite varianta ajustata de tine sau intre-timp daca gasesti vreo varianta cu demo-ul.
Or, who knows, maybe u will be more lucky with ur telenoveliski muvite.
Tie , mie, (vezi, te-am pus primu) si celorlalti tovarasi blagieni de pe cinemagia care au proiecte trimise: un calduros succes, urari de bine, craciun fericit, si sa dea Domnu sa ne hlizim pe TVR in primavara. Sau in vara. Sau in 2007. La Anu si la Multi Ani!